Voor een cursus op maat, op elk gewenst niveau, tot op de laatste dag actueel.

In 1987 begonnen als "thuiswerk" docent bij de LOI, sinds 1996 "voor de klas" en in 2013 voor het eerst op het web!

Sedert jaren is Kerstin Hopman een veelgevraagd docent op het gebied van met name sociaal zekerheidsrecht. Zij geeft jaarlijks diverse actualiteitencursussen aan vakgenoten waar de laatste jurisprudentie en regelgeving aan de orde komt. Ook geeft zij lezingen over onderwerpen uit de sociale zekerheid. Het betreft altijd een cursus op maat, aangepast aan de grootte en het niveau van een groep. De groepen variëren van 10-150 personen. In een kleinere groep van ongeveer 30 personen komt de stijl van lesgeven van Kerstin Hopman het best tot zijn recht: helder, beeldend, interactief en boeiend tot het laatst!

In 1996 betrof haar eerste groep een groep cursisten van de SSR en nu is zij werkzaam voor meer dan 10 opdrachtgevers, waaronder: OSR, SRK, ARAG, FNV-BOUW, FNV-BONDGENOTEN, AbvaKabo, diverse plaatselijke Orden van Advocaten, St. MEE, UWV, ACHMEA, DAS, CPO.

In 2013 heeft Kerstin Hopman voor het eerst een webinar verzorgd bij de
Academie voor de rechtspraktijk (AvdR). Sedertdien heeft zij vele cursussen voor de AvdR verzorgd.

Sinds 2014 is zij samen met prof. dr.mr. W. Roozendaal hoofddocent van het keuzevak Socialezekerheidsrecht van de Beroepsopleiding Advocatuur.

Een cursus kan op ieder niveau gegeven worden. Kerstin Hopman doceert niet alleen aan vakgenoten maar ook aan bijvoorbeeld kaderleden van een vakbond, juridisch medewerkers van een maatschappelijke instelling of personeelsfunctionarissen.

Punten vermeld door cursisten op evaluatieformulieren:
enthousiaste docent, aansprekende praktijkvoorbeelden, actueel, gedreven, wandelende vraagbaak, vaker uitnodigen!

 

Fotostudio Wick Natzijl


CONTACT

Helderseweg 1-D
1815 AB Alkmaar
072 210 01 30
info@kerstinhopman.nl
 

design | techniek | hosting 12design creations & promotions